Ir al contenido principal

6 músiques, 6 paraules

Ací teniu un vídeo on apareixen 6 músiques. Penseu i anoteu una paraula per a cada música i me les feu arribar, bé en els comentaris d'aquesta entrada, bé per correu electrònic: musicamontgo@gmail.com
El resultat, serà espectacular i el penjaré al
PADLET QUARENTENA MUSICAL 2020

 Ànim i a participar !

Comentarios

  1. Hola Maite,
    Soc la mare de Jaume Taberner de 6éB.
    Esperem que estigues bé de salut tu i la teua familia.
    Ens hem despistat un poc amb el blog de música, realment fins que ens hem adaptat al blog no enteníem massa el funcionament de tot.
    Hem vist la pestanya de "SISÉ" el traball de AUDACITY (o tenim clar), però en aquest apartat principal veguem que hi han activitats com 6 músiques, 6 paraules; Llibres...; Dia del Llibre...; tots aquestos apartats tambè hi han que fer-los o només cal fer el Audacity?
    No entenem molt bé.
    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola
      Espere que esteu tots bé.!
      Qua alegria anar rebent coses vostres. Aniré posant-les al PADLET QUARENTENA MUSICAL 2020. En la pestanya de SISÉ tindreu les activitats pel tercer trimestre que, segurament, no hauran moltes més.
      Al blog general hi ha entrades que posa al principi 6é. Eixes, si voleu, teniu tepms i sabeu cóm fer-les, aneu fent i enviant. Si Elsa en vol fer alguna, també podría...
      Les entrades generals del blog, que no tenen davant cap curs posat, són per a tot l'alumnat, des d'infantil a 6é. Qui vol, m'envia les respostes, bé al correu, bé ací, als comentaris.
      Besets

      Eliminar
  2. Hola Maite!soy Vanessa mama de Aleixa Chaparoni,2A,esperamos que estes bien.Empezamos con música hoy,siento no habernos conectado antes,vamos a ver si nos aclaramos.Saludos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola
      Estoy muy contenta de ir recibiendo mensajes vuestros. No os preocupeis. Las actividades son recomendadas, pero no obligatorias, porque hay mucha gente que no sabe acceder a estos contenidos. La idea es esa, que vayamos aprendiendo todos, poco a poco.
      Id haciendo lo que sepais hacer y enviádmelo. Lo iré colgando en el PADLET QUARENTENA MUSICAL 2020 de la pestaña de arriba.
      Besos, Alexia a tí y a toda la familia.
      Maite

      Eliminar

Publicar un comentario